American Express, ofta kallat Amex i folkmun erbjuder några av marknadens bästa förmåner genom sina kreditkort. Jag använder kortet som ger SAS Eurobonus poäng då jag värderar  att komma utomlands någon gång extra varje år. Om du går i tankarna på att skaffa ett Amex kort så nyttja detta erbjudande, genom att skaffa kortet genom min inbjudan så får vi båda extra poäng, exakt vad din välkomstbonus blir ser du nedan. 

Vi båda får en rekryteringsbonus när du blir godkänd genom min inbjudan till American Express. Bonusen varierar beroende på vilket kort du väljer, det som är viktigt är att du väljer det kort som passar dig bäst. 

Se din välkomstbonus

Du ska välja det kreditkort som möter dina behov. Det kan vara bra att känna till att din välkomstbonus varierar beroende på vilket kort du väljer. 

Om du väljer SAS Amex Classic som kreditkort så får du en bonus om 6 000 SAS EuroBonus Extrapoäng, värda en enkel bonusresa med SAS inom Sverige.

Om du väljer SAS Amex Premium som kreditkort så får du en bonus om 12 000 SAS EuroBonus Extrapoäng, värda en enkel bonusresa med SAS inom Norden.

Om du väljer SAS Amex Elite som kreditkort så får du en bonus om 18 000 SAS EuroBonus Extrapoäng, värda en enkel EuroBonus-resa med SAS inom Europa.

Om du väljer Amexblue som kreditkort så får du en bonus om poäng värda 125 kr som du t ex kan använda för att minska din faktura.

Om du väljer Green Card som kreditkort så får du en bonus om poäng värda 250 kr som du t ex kan använda för att minska din faktura.

Om du väljer Gold Card som kreditkort så får du en bonus om poäng värda 500 kr som du t ex kan använda för att minska din faktura.

Om du väljer Platinum som kreditkort så får du en bonus om poäng värda 1000 kr som du t ex kan använda för att minska din faktura.

Om du väljer Blue Cashback som kreditkort så får du en bonus om en återbäring på 420 kr i välkomstbonus

Jämför kort

Research

Kolla vilka förmåner som hör till vilka kort och fundera på vilka som passar dina behov
Se alla Amex kort
Välj kort

Beslut

Bestäm dig för vilket kort som ger dig bäst förmåner. Ansök genom min inbjudan så får vi en förmånlig bonus.
Ta mig till Inbjudan

Det finns många anledningar till att man ska välja ett American Express. Amex har i princip ett kort för alla typer av personer till alla tillfällen. Amex är ett kort som är välkänt över hela världen vilket gör att det fungerar på många ställen och att det är lätt att få service. Loungeaccess och vältäckande försäkringar är ytterligare fördelar.

Krav för att ha ett kort:

  • Minst 18 år
  • Boende i Sverige
  • Inga betalningsanmärkningar
  • Ej vikarie, student eller arbetslös
1 CommentClose Comments

1 Comment

  • Fredrik Hansson
    Posted maj 23, 2020 at 12:01 e m 0Likes

    Jag ansökte via länken och beställde ett premiumkort. Nu har det gått två månader och jag har kommit upp i nödvändig spendering för att få min bonus, 12 000 poäng <3

Leave a comment